Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VivoBook S15 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VivoBook S15

Asus VivoBook S15 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. VivoBook S15:ssä on tyylikäs muotoilu ja se on saatavilla eri väreissä, joten se sopii hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja persoonallisiin tyyleihin. Tämä kannettava tietokone on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin liikkuvalle käyttäjälle. Asus VivoBook S15 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)