Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VE278H tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VE278H

Asus VE278H on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Se on suunniteltu erityisesti pelaajille ja multimedia-käyttäjille, jotka haluavat nauttia terävästä ja selkeästä kuvasta. Näytössä on Full HD -resoluutio ja nopea vasteaika, joka takaa sulavan ja häiriöttömän kuvan. Asiakkaan kannattaa ostaa Asus VE278H, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa näyttöä ja nauttia paremmasta katselukokemuksesta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)