Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VE276Q tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VE276Q

Asus VE276Q on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työkäyttöönkin. Näytön koko on 27 tuumaa, joten se tarjoaa runsaasti tilaa monenlaiseen käyttöön. Näytössä on myös Full HD -tarkkuus, joka takaa terävän ja selkeän kuvan. Asus VE276Q on erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille. Tämä näyttö on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)