Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VE247H tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VE247H

Asus VE247H on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Se on suunniteltu erityisesti pelaajille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat tarkkaa ja nopeaa näyttöä. Näytössä on laaja katselukulma ja korkea resoluutio, joka tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asiakkaan kannattaa ostaa Asus VE247H, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa näyttöä ja saada paremman katselukokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)