Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VE228TR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VE228TR

Asus VE228TR on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön tai toimistoon. Näytön koko on 21,5 tuumaa ja se tarjoaa terävän kuvanlaadun. Näytössä on myös erilaisia säätömahdollisuuksia, kuten kallistus ja korkeuden säätö, joten sen asettelu on helppoa ja mukavaa. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän tarvitsee laadukasta näyttöä tietokoneelleen, joka tarjoaa hyvän kuvanlaadun ja säätömahdollisuudet.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)