Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VC279H tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VC279H

Asus VC279H on laadukas 27 tuuman näyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistotyöhön. Näytössä on Full HD -resoluutio ja IPS-paneeli, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja laajan katselukulman. Näytössä on myös Eye Care -teknologia, joka vähentää silmien rasitusta pitkäaikaisessa käytössä. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän etsii laadukasta ja ergonomista näyttöä, joka sopii hyvin kotiin tai toimistoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)