Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ASUS UX410UQK tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon ASUS tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ASUS UX410UQK

ASUS UX410UQK on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat laitetta työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. ASUS UX410UQK:ssa on myös pitkä akunkesto, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, ASUS UX410UQK on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)