Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus UX305C tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus UX305C

Asus UX305C on kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti matkustaville ja opiskelijoille. Se on suunniteltu tarjoamaan nopeaa suorituskykyä ja pitkää akun kestoa. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka on helppo kuljettaa mukana. Asus UX305C on myös tyylikäs ja moderni, joten se sopii hyvin kaikenlaisiin ympäristöihin. Jos etsit laadukasta kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, Asus UX305C on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)