Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus T200TA tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus T200TA

Asus T200TA on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen avulla voit surffata netissä, hoitaa sähköpostit, katsoa elokuvia ja käyttää erilaisia ohjelmia. Tämä laite on erityisen kätevä matkustavalle, sillä sen kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa sen helpon kuljettamisen mukana. Asus T200TA on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät monipuolista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)