Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus TUF 3-RX5700XT-O8G-GAMING tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon ASUS tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus TUF 3-RX5700XT-O8G-GAMING

Asus TUF 3-RX5700XT-O8G-GAMING on tehokas näytönohjain, joka on suunniteltu pelaamiseen. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden, joka mahdollistaa sulavan pelikokemuksen. Tämä näytönohjain on erinomainen valinta pelaajille, jotka haluavat parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Asus TUF 3-RX5700XT-O8G-GAMING on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten se kestää pitkään ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn jopa vaativimmissa peleissä. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa näytönohjainta pelaamiseen, Asus TUF 3-RX5700XT-O8G-GAMING on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)