Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ASUS ROG STRIX RTX2070S A8G GAMING tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon ASUS tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ASUS ROG STRIX RTX2070S A8G GAMING

ASUS ROG STRIX RTX2070S A8G GAMING on tehokas näytönohjain, joka on suunniteltu pelaajille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden, joka mahdollistaa sulavan pelikokemuksen. Tämä näytönohjain on ihanteellinen valinta pelaajille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta grafiikasta ja nopeasta suorituskyvystä. Sen avulla voit pelata suosikkipelejäsi korkeimmilla asetuksilla ja nauttia uskomattomasta visuaalisesta kokemuksesta. Jos olet intohimoinen pelaaja, ASUS ROG STRIX RTX2070S A8G GAMING on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen investointi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)