Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus ROG Strix FX753V tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus ROG Strix FX753V

Asus ROG Strix FX753V on tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopean käynnistyksen, joten pelaaminen on sulavaa ja miellyttävää. Lisäksi sen laadukas näyttö ja äänentoisto takaavat upean pelikokemuksen. Asus ROG Strix FX753V on myös hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn tai opiskeluun, sillä sen tehokkuus ja monipuolisuus mahdollistavat monenlaisten tehtävien suorittamisen. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Asus ROG Strix FX753V on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)