Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus ROG GX701 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus ROG GX701

Asus ROG GX701 on erittäin tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Tämä kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden, joka mahdollistaa pelaamisen vaativimmissakin peleissä. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kätevän kuljettaa mukana minne tahansa. Asus ROG GX701 on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia pelaamisesta missä tahansa ja milloin tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)