Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus ROG G20 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus ROG G20 SFF

Asus ROG G20 SFF on tehokas ja kompakti pelitietokone, joka on suunniteltu pelaajille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopean käynnistyksen, joten pelaaminen on sulavaa ja nautinnollista. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos haluat pelata pelejä korkeilla asetuksilla ja saada parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Asus ROG G20 SFF on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikentyyppisille käyttäjille. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa pelitietokonetta, Asus ROG G20 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)