Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus PB278QR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus PB278QR

Asus PB278QR on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen katselukokemuksen. Tämä näyttö sopii erinomaisesti esimerkiksi valokuvaajille, graafikoille ja videoiden editoijille, sillä sen laaja väriavaruus ja tarkka resoluutio mahdollistavat tarkan kuvan toiston. Lisäksi näytössä on monia käteviä ominaisuuksia, kuten kääntyvä jalusta ja erilaiset liitännät. Jos etsit korkealaatuista näyttöä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, Asus PB278QR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)