Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus PB277Q tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus PB277Q

Asus PB277Q on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen ja työskentelyyn. Sen suuri 27 tuuman näyttö tarjoaa terävän ja selkeän kuvan, joka tekee työskentelystä ja pelaamisesta miellyttävää. Näytössä on myös monipuoliset liitännät, joten sen käyttö on helppoa ja monipuolista. Asiakkaan kannattaa hankkia Asus PB277Q, jos hän haluaa laadukkaan ja monipuolisen näytön, joka sopii erinomaisesti niin työskentelyyn kuin pelaamiseenkin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)