Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus P9X79 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus P9X79 TWR

Asus P9X79 TWR on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta tietokonetta. Se on suunniteltu erityisesti pelaajille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan tietokoneen. Tämä emolevy tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille käyttäjille. Jos haluat rakentaa tehokkaan tietokoneen, Asus P9X79 TWR on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)