Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus P8Z77-V LX2 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus P8Z77-V LX2 TWR

Asus P8Z77-V LX2 TWR on tietokoneen emolevy, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat rakentaa oman tietokoneen tai päivittää nykyistä järjestelmäänsä. Tämä emolevy tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten USB 3.0 -liitännät, SATA 6 Gb/s -liitännät ja PCIe 3.0 -tuki. Se on myös yhteensopiva monien eri prosessorien kanssa, joten se sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)