Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus M5A97 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus M5A97 TWR

Asus M5A97 TWR on tietokoneen emolevy, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat rakentaa oman tietokoneen tai päivittää nykyistä järjestelmäänsä. Tämä emolevy tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, kuten USB 3.0 -liitännät, SATA 6 Gb/s -liitännät ja PCIe 2.0 -liitännät. Se on myös yhteensopiva useiden eri prosessorien kanssa, joten se sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asiakkaan kannattaa hankkia Asus M5A97 TWR, jos hän haluaa luotettavan ja tehokkaan emolevyn tietokoneeseensa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)