Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus H270 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus H270 MT

Asus H270 MT on tietokoneen emolevy, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja vakautta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat rakentaa tietokoneen, joka pystyy käsittelemään monimutkaisia tehtäviä, kuten pelaamista tai videoiden editointia. Asus H270 MT: n avulla voit myös päivittää tietokonettasi helposti ja nopeasti, jotta se vastaa aina tarpeitasi. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta emolevyä, Asus H270 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)