Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus F556U tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus F556U

Asus F556U on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Asus F556U on erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää pitkään käytössä. Sen tyylikäs muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Jos etsit laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Asus F556U on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)