Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ASUS Dual RTX 2080S EVO V2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon ASUS tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ASUS Dual RTX 2080S EVO V2

ASUS Dual RTX 2080S EVO V2 on tehokas näytönohjain, joka on suunniteltu pelaajille ja graafisille suunnittelijoille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden, joka mahdollistaa sulavan pelikokemuksen ja nopean kuvankäsittelyn. Tämä näytönohjain on erinomainen valinta, jos haluat päivittää tietokoneesi ja parantaa sen suorituskykyä. Se on myös hyvä valinta, jos haluat pelata uusimpia pelejä tai käyttää raskaita graafisia ohjelmistoja. ASUS Dual RTX 2080S EVO V2 on luotettava ja kestävä näytönohjain, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)