Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus Chromebook C301S tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus Chromebook C301S

Asus Chromebook C301S on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti verkkoselailuun ja pilvipalveluiden käyttöön. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Chromebookissa on myös pitkä akunkesto, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Asiakkaan kannattaa hankkia Asus Chromebook C301S, jos hän tarvitsee tietokonetta pääasiassa verkkoselailuun ja pilvipalveluiden käyttöön, ja haluaa kevyen ja kätevän laitteen, joka on helppo ottaa mukaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)