Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus Chromebook C213N tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus Chromebook C213N

Asus Chromebook C213N on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja opettajille. Se on erittäin kestävä ja kevyt, joten se on helppo kuljettaa mukana koulussa tai matkoilla. Chromebookissa on nopea käynnistysaika ja pitkä akun kesto, joten se sopii hyvin opiskeluun ja työskentelyyn. Chromebookin käyttöjärjestelmä on Chrome OS, joka on helppokäyttöinen ja turvallinen. Asiakkaan kannattaa ostaa Asus Chromebook C213N, jos hän etsii kestävää ja kätevää tietokonetta opiskeluun tai työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)