Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus Chromebook C202S tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus Chromebook C202S

Asus Chromebook C202S on kestävä ja luotettava kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti koululaisille ja opiskelijoille. Se on varustettu Chrome-käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa nopean ja helpon tavan käyttää verkkosovelluksia ja tallentaa tiedostoja pilvipalveluun. Tämä kannettava tietokone on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin liikkuvalle käyttäjälle. Asus Chromebook C202S on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät edullista ja käytännöllistä kannettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin opiskeluun ja työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)