Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus B85M-G TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus B85M-G TWR

Asus B85M-G TWR on tietokoneen emolevy, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja vakautta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat rakentaa oman tietokoneen tai päivittää nykyistä järjestelmäänsä. Emolevy tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten USB 3.0 ja SATA 6 Gb/s, joten se on erittäin kätevä käyttää. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa suorituskykyä ja saada enemmän irti järjestelmästään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)