Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus TUF 3 RX5700-O8G Gaming graphics card. tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus TUF 3 RX5700-O8G Gaming graphics card.

Asus TUF 3 RX5700-O8G Pelikäyttöinen näytönohjain

Jos etsit korkealaatuista näytönohjainta pelikäyttöön, Asus TUF 3 RX5700-O8G Gaming graphics card voi olla sinulle täydellinen valinta. Tämä näytönohjain on varustettu AMD Radeon RX 5700 XT -grafiikkasuorittimella, jonka kello nopeus on jopa 1980 MHz ja muistikello nopeus jopa 14000 MHz.

Näytönohjaimen 8GB GDDR6-muistin ansiosta pelaajat voivat nauttia sujuvasta ja korkealaatuisesta grafiikasta pelatessaan vaativia pelejä. Asus TUF 3 RX5700-O8G Gaming graphics cardin sisältävät myös useita jäähdytysosia, mukaan lukien neljä pienehköä tuuletinta, jotka voivat minimoida kuumenemisongelmat pelatessa.

Yhteensopiva sekä Windows että Linux käyttöjärjestelmien kanssa. Tämä näytönohjain tukee joitakin uusimpia ominaisuuksia, kuten Virtual Reality, HDR10 ja AMD Radeon FreeSync 2 HDR. Kaikki nämä teknologiat tarjoavat paremman pelikokemuksen, jonka ansiosta voit uppoutua pelimaailmaan mukavammin.

Asus TUF 3 RX5700-O8G Gaming graphics card on korkealaatuinen ja tehokas näytönohjain, joka tyydyttää vaativimmatkin pelaajat. Sen tyylikäs muotoilu sopii hyvin erilaisiin tietokoneisiin, ja sen ominaisuudet takaavat sujuvan ja nautinnollisen pelikokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)