Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro Mid-2014 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro Mid-2014

Apple MacBook Pro Mid-2014 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Tämä MacBook Pro on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, kuten valokuvaajille, suunnittelijoille ja ohjelmoijille. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston, joten voit työskennellä missä tahansa. MacBook Prossa on myös upea Retina-näyttö, joka näyttää kuvat ja videot erittäin tarkkana ja värikkäänä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro Mid-2014 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)