Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 15 Touch Bar tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 15 Touch Bar

Apple MacBook Pro 15 Touch Bar on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen kannettavan tietokoneen. Tämä MacBook Pro -malli on varustettu Touch Bar -näppäimistöllä, joka mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn usein käytettyihin toimintoihin. MacBook Pro 15 Touch Bar on ihanteellinen valinta niille, jotka käyttävät tietokonettaan esimerkiksi valokuvaus- tai videonmuokkausohjelmien kanssa tai tarvitsevat tehokkaan tietokoneen työtehtäviin. MacBook Pro 15 Touch Bar on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)