Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 15 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 15

Apple MacBook Pro 15 on erittäin suosittu kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja nopea, ja siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen. MacBook Pro 15 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 15 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)