Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 13 Retina tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 13 Retina

Apple MacBook Pro 13 Retina on erittäin suosittu kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. MacBook Pro 13 Retina on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu erinomaisesti monimutkaisten tehtävien suorittamiseen, kuten kuvankäsittelyyn, videoiden editointiin ja ohjelmointiin. Sen Retina-näyttö on erittäin tarkka ja värikylläinen, joten se sopii erinomaisesti myös graafiselle suunnittelulle ja valokuvaukselle. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka sopii ammattikäyttöön, Apple MacBook Pro 13 Retina on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)