Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 820 G1

Input: Apple MacBook Pro 13″ M1 Chip 8-Core CPU 8-Core GPU 256GB SSD 8GB RAM
Output: Apple MacBook Pro 13″ M1 Chip
tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 820 G1

Input: Apple MacBook Pro 13″ M1 Chip 8-Core CPU 8-Core GPU 256GB SSD 8GB RAM
Output: Apple MacBook Pro 13″ M1 Chip

Apple MacBook Pro 13″ M1 Chip on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu ammattikäyttöön ja vaativiin tehtäviin. Se sisältää 8-ytimisen CPU:n ja 8-ytimisen GPU:n, joka mahdollistaa nopean suorituskyvyn ja tehokkaan grafiikan. Lisäksi siinä on 256GB SSD-levy ja 8GB RAM-muisti, joka tarjoaa nopean tallennus- ja käyttökokemuksen. MacBook Pro 13″ M1 Chip on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen työhön tai opiskeluun.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)