Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro on erittäin suosittu kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja nopea, ja siinä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen. MacBook Pro on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta esimerkiksi kuvankäsittelyyn, videoiden editointiin tai musiikin tuottamiseen. Se on myös erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)