Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air Early 2014 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air Early 2014

Apple MacBook Air Early 2014 on kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti matkustaville ja liikkuville käyttäjille. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston, joten voit työskennellä missä tahansa. MacBook Airissa on myös erittäin terävä näyttö ja laadukas näppäimistö, joka tekee kirjoittamisesta helppoa ja mukavaa. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)