Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air on erittäin kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan käyttöön. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustaessaan tai työskennellessään kahvilassa tai muissa julkisissa paikoissa. MacBook Air on myös erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Sen tyylikäs muotoilu ja korkea laatu tekevät siitä houkuttelevan valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)