Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook 12″ Early 2015 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook 12″ Early 2015

Apple MacBook 12″ Early 2015 on erinomainen kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti matkustaville ja liikkuville käyttäjille. Tämä MacBook on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Se on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu erinomaisesti monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun ja viihteeseen. MacBookissa on myös erittäin hyvä akunkesto, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook 12″ Early 2015 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)