Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iMac 21.5″ FHD tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iMac 21.5″ FHD

Apple iMac 21.5″ FHD on tietokone, joka on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön ja pienyrityksille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaan näytön, joka sopii hyvin esimerkiksi valokuvien ja videoiden katseluun sekä työskentelyyn. iMacin käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen ja sen avulla voit tehdä monia erilaisia tehtäviä, kuten surffata netissä, kirjoittaa sähköposteja ja käyttää erilaisia ohjelmia. iMac on myös erittäin tyylikäs ja moderni, joten se sopii hyvin kodin sisustukseen. Jos etsit laadukasta tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään ulkonäön, Apple iMac 21.5″ FHD on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)