Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tuote URL: https://shop.inrego.fi/kannettavat/apple-macbook-pro-162-2

Kuvaus:
Tässä on Apple MacBook Pro 16.2, huippuluokan kannettava tietokone. MacBook Pro -malliston suosittu 16.2-malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet.

MacBook Pro on Applen luotettava ja korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen käyttökokemuksen. Tämä malli on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten valokuva- tai videoiden käsittelyyn, suunnitteluun tai ohjelmistokehitykseen.

MacBook Pro 16.2:ssa on tehokas prosessori, joka takaa nopean suorituskyvyn ja mahdollistaa sujuvan moniajoisuuden. Tämä tietokone tukee myös suurta muistia, joten voit työskennellä suurten tiedostojen kanssa tehokkaasti.

Kannettavuuden osalta MacBook Pro 16.2 on kevyt ja kompakti vaihtoehto. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa tarvitsetkin kannettavaa tietokonetta. Lisäksi sen pitkäkestoinen akku takaa, että voit työskennellä pitkiä aikoja ilman lataustaukoja.

MacBook Pro 16.2:ssa on myös upea Retina-näyttö, joka tarjoaa elävät värit ja terävän resoluution. Voit nauttia erinomaisesta katselukokemuksesta ja tarkasta kuvanlaadusta.

Plussat:
– Tehokas suorituskyky vaativiin tehtäviin
– Kevyt ja kompakti kannettavuus
– Pitkäkestoisen akun kesto
– Upea Retina-näyttö

Miinukset:
– Korkeampi hinta premium-luokan ominaisuuksista johtuen

Apple MacBook Pro 16.2 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat korkealuokkaista suorituskykyä ja luotettavaa tietokonetta. Olipa kyseessä sitten ammattikäyttö tai viihde, tämä MacBook Pro -malli tarjoaa kaiken tarvitsemasi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)