Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro Late 2020 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro Late 2020

Apple MacBook Pro 17.1″ Late 2020 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa huippusuorituskyvyn ja käyttömukavuuden. Tämä MacBook Pro -malli on varustettu 17.1 tuuman näytöllä, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja tarkan värin toiston. Sen tehokas prosessori ja suuri määrä muistia takaavat sulavan ja nopean käyttökokemuksen.

Apple MacBook Pro -kannettavassa on myös huipputason grafiikkasuoritin, joka tarjoaa erinomaiset grafiikkatehot. Voit siis nauttia suorituskykyisestä grafiikasta ja elokuvista erittäin korkealaatuisella näytöllä.

Tämän MacBook Pro -mallin muotoilu on moderni ja tyylikäs. Sen kevyt rakenne tekee siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen. MacBook Pro:ssa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten valaistu näppäimistö ja pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa luotettavaa akun kestoa pitkän päivän tarpeisiin.

Apple MacBook Pro 17.1″ Late 2020 on huipputason kannettava tietokone vaativille käyttäjille, jotka arvostavat suorituskykyä ja luotettavuutta. Se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön tai vapaa-ajan viettoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)