Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15.2 on ohut ja kevyt kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja edistykselliset ominaisuudet. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttäjille ja vaativiin tehtäviin.

MacBook Prossa on erittäin laadukas Retina-näyttö, joka tarjoaa upean värintoiston ja terävän kuvanlaadun. Sen kirkkaus on riittävä myös ulkokäyttöön. Kannettavassa on myös erinomaiset äänenlaatuominaisuudet, jotka tekevät elokuvien katselusta ja musiikin kuuntelusta nautinnollista.

MacBook Pro 15.2:ssa on tehokas prosessori sekä riittävästi muistia ja tallennustilaa, jotta voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Tämän ansiosta voit käyttää resursseja vaativia ohjelmistoja, kuten videoeditointi- tai suunnitteluohjelmistoja, ilman ongelmia.

Kannettavassa on myös monia käytännöllisiä liitäntöjä, kuten USB-C ja Thunderbolt 3 -portit, joiden avulla voit helposti liittää laitteita ja lisävarusteita. Lisäksi MacBook Prossa on tehokas akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Yhteenvetona, Apple MacBook Pro 15.2 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen työskentelyyn. Sen korkean suorituskyvyn, upean näytön ja käytännöllisten liitäntöjen ansiosta voit tehdä työsi nopeasti ja tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)