Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä on Apple MacBook Pro -laptop, joka on malliltaan 16 tuuman kokoisella näytöllä varustettu kannettava tietokone. Tämä MacBook Pro on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön tarjoten tehokkuutta ja tyylikkyyttä yhdistävän kokemuksen. MacBook Pron tehokas suoritin ja korkealaatuinen näyttö tuovat käyttöösi erinomaisen suorituskyvyn ja tarkan kuvanlaadun.

Tämä MacBook Pro sisältää myös kehittyneen näppäimistön ja suuren kosketuslevyn, jotka helpottavat käyttöä ja tarjoavat mukavuutta työskentelyyn. Laite on varustettu myös monipuolisilla liitännöillä, kuten USB-C- ja Thunderbolt 3 -portteilla, joiden avulla voit liittää laitteita ja ladata MacBook Proa nopeasti.

Apple MacBook Pro on myös erittäin kestävä ja kevyt, joten voit ottaa sen mukaasi helposti minne tahansa. Akun kesto on erinomainen, joten voit työskennellä ilman huolta lataamisesta pitkiäkin aikoja. Tämä laite tuo käyttöösi huippuluokan suorituskyvyn ja vankan rakenteen, joka kestää jatkuvaa käyttöä.

Kokonaisuutena Apple MacBook Pro on erinomainen valinta ammattikäyttöön tai vaativaa laskentatehoa tarvitseville käyttäjille. Sen tyylikäs muotoilu ja huippuluokan teknologia tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon muista markkinoilla olevista kannettavista tietokoneista.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)