Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä on esimerkkituote, jonka tiedot löytyvät annetusta URL-osoitteesta: Apple MacBook Pro 16.3”

Apple MacBook Pro 16.3” on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. MacBook Pron tunnettu laatu ja suorituskyky yhdistyvät tyylikkääseen muotoiluun, tehokkaaseen suorittimeen ja laajaan tallennustilaan.

Tämän mallin avulla voit kilpailla vaativimpienkin tehtävien kanssa. MacBook Prossa on Intelin suoritin, joka tarjoaa nopean ja responsiivisen suorituskyvyn. Voit luottaa siihen, että MacBook Pro suoriutuu vaativimmistakin työtehtävistäsi, ja sen avulla pystyt suorittamaan ammattitason tehtäviä helposti.

MacBook Prossa on myös huippuluokan näyttö, joka tarjoaa uskomattoman tarkan kuvanlaadun ja kirkkauden. Voit nauttia tarkasta ja värikkäästä kuvasta, mikä tekee työskentelystäsi miellyttävämpää ja visuaalisesti houkuttelevampaa.

Tässä mallissa on myös tarpeeksi tallennustilaa, jotta voit säilyttää kaikki tietosi ja tiedostosi turvallisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia tilan loppumisesta, kun tallennat valokuvia, videoita tai muita tiedostoja.

Apple MacBook Pro 16.3” on luotettava ja kestävä valinta. Sen laadukas muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon sekä ammattikäyttöön että henkilökohtaiseen käyttöön. Voit luottaa siihen, että MacBook Pro täyttää kaikki tarpeesi ja tarjoaa sinulle upean käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)