Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 17″ on korkealaatuinen ja tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Tämä malli tarjoaa uusimman Apple-teknologian ja erinomaisen suorituskyvyn.

MacBook Prossa on suuri 17 tuuman näyttö, joka tarjoaa teräviä ja värikylläisiä kuvia. Näytön korkea resoluutio mahdollistaa yksityiskohtaisen katselukokemuksen. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja videon editoijille.

Tämä MacBook Pro -malli on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka takaa nopean suorituskyvyn ja voimakkaan laskentatehon. Suorittimen ansiosta voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti.

Lisäksi MacBook Prossa on laadukas näppäimistö ja kosketuslevy, jotka tarjoavat mukavan ja tarkan käyttökokemuksen. Sen kestävät materiaalit ja huolella suunniteltu rakenne takaavat, että tämä kannettava tietokone kestää pitkään.

Yksi tämän MacBook Pron eduista on sen pitkä akun kesto. Voit työskennellä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee huolehtia akun loppumisesta. Tämä tekee siitä erityisen hyvän vaihtoehdon matkoille ja ulkona työskentelyyn.

On kuitenkin syytä huomata, että tämä MacBook Pro -malli on suurempi ja painavampi kuin jotkut muut kannettavat tietokoneet markkinoilla. Tämä voi tehdä siitä hankalampaa kuljettaa mukana, etenkin matkoilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Pro 17″ on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen laadukas suorituskyky, uusin teknologia ja kestävä rakenne tekevät siitä luotettavan työvälineen. Huolimatta koostaan, tämä MacBook Pro tarjoaa poikkeuksellisen käyttökokemuksen ja tehoisan suorituskyvyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)