Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tuote, joka esiintyy tässä URL-osoitteessa, on Apple MacBook Pro 16″. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn sekä upean käyttökokemuksen. MacBook Prossa on 16 tuuman näyttö, joka sisältää Retina-näyttötekniikan ja tukee laajaa P3-väriavaruutta, joten voit nauttia uskomattoman tarkasta ja eloisasta kuvanlaadusta.

MacBook Prossa on myös ergonominen näppäimistö, joka tarjoaa mukavan ja nopean kirjoituskokemuksen. Sen tehokas suoritin mahdollistaa sujuvan moniajoisuuden ja nopean tiedonsiirron. Lisäksi MacBook Prossa on runsaasti tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi.

Apple on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja MacBook Pro ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne ja tyylikäs design tekevät siitä houkuttelevan valinnan sekä työ- että vapaa-ajankäyttöön. MacBook Prossa on myös pitkä akunkesto, joten voit luottaa siihen, että se pysyy toimintakunnossa pitkään ilman lataamista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Pro 16″ on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä, upean näyttölaadun ja kestävän rakenteen. Se on täydellinen valinta vaativille ammattilaisille ja kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja luotettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)