Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 14 on kehittynyt kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja korkealuokkaisen käyttökokemuksen. Tämä MacBook Pro -malli on varustettu laadukkaalla näytöllä ja tehokkaalla suorittimella, mikä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan työskentelyn erilaisissa tehtävissä. Sen tyylikäs muotoilu ja kompakti koko tekevät siitä kätevän kumppanin niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Apple MacBook Pro 14 -kannettavassa yhdistyy huippuluokan suorituskyky ja moderni muotoilu, joka sopii vaativaankin käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)