Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15 -myöhäinen 2019 -kuvaillaan tehokkaaksi ja tyylikkääksi kannettavaksi tietokoneeksi. Sen suuri 15-tuumainen näyttö tarjoaa upean katselukokemuksen, ja Thunderbolt 3 -liitännät mahdollistavat nopeat tiedonsiirrot ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet. MacBook Pro 15:ssä on tehokas suoritin ja runsaasti tallennustilaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativille käyttäjille. Sen ohut ja kevyt design tekee siitä helppokäyttöisen ja liikuteltavan. Tämä malli on varustettu Touch Bar -toiminnolla, joka tehostaa käyttökokemusta entisestään. Yhteenvetona Apple MacBook Pro 15 -myöhäinen 2019 on luotettava ja laadukas kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat korkeaa suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)