Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 183 late 2021

Uusi Apple MacBook Pro 183 myöhäinen 2021 on tehokas ja tyylikäs kannettava tietokone, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Sen upea Retina-näyttö ja vankka rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta muotoilua ja toiminnallisuutta. MacBook Pro 183:n tehokas prosessori ja laadukas näyttökortti takaavat sulavan ja nopean käytön kaikissa tehtävissä, olipa kyse sitten suunnittelusta, editoinnista tai päivittäisestä työskentelystä. Tämä malli on suunniteltu viedä käyttökokemus uudelle tasolle ja vastaamaan vaativimpiinkin tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)