Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä kannettava tietokone tulee Applen MacBook Pro -sarjasta ja malli on 16,2 tuuman versio vuodelta 2020, jossa on Touch Bar -toiminto. MacBook Pro -sarja tunnetaan laadusta ja suorituskyvystään, ja tämä malli ei ole poikkeus. Tämä kannettava tietokone on varustettu tarvittavilla ominaisuuksilla, jotta voit suorittaa tehtävät helposti ja tehokkaasti.

Apple MacBook Pro -sarjan kannettavat tietokoneet ovat tunnettuja niiden tyylikkäästä muotoilusta, luotettavuudesta ja suorituskyvystä. Tässä mallissa on 16,2 tuuman näyttö, joka tarjoaa selkeän ja tarkan kuvanlaadun. Touch Bar -toiminto mahdollistaa nopean pääsyn usein käytettyihin toimintoihin ja sovelluksiin.

Tämän MacBook Pron suorituskyky perustuu sen korkealaatuiseen sisäiseen rautaan. Se sisältää tehokkaan prosessorin ja runsaasti muistia, jotta voit suorittaa vaativiakin tehtäviä sulavasti ja ilman viivettä. Tallennustilaa on riittävästi tiedostojen ja sovellusten säilyttämistä varten.

Yksi tämän MacBook Pron suurimmista eduista on sen käyttöjärjestelmä. MacOS on suunniteltu erityisesti Apple-laitteille ja tarjoaa saumattoman ja turvallisen käyttökokemuksen. Siinä on myös monia hyödyllisiä sovelluksia ja ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä ja viihtymisestä helppoa ja nautinnollista.

Apple MacBook Pro -sarjan ajaton muotoilu ja laatu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Tämä 16,2 tuuman vuoden 2020 malli Touch Bar -ominaisuudella varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)