Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro. MacBook Pro -sarja on tunnettu huippuluokan suorituskyvystä, tyylikkäästä muotoilusta ja innovatiivisista ominaisuuksistaan. Tämä tietokone on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa nopean suorituksen ja sujuvan multitaskauksen. Sen suuri näyttö tarjoaa tarkan ja elävän kuvanlaadun. Laadukkaat äänentoisto-ominaisuudet takaavat täydellisen äänenlaadun. Tässä MacBook Pro -mallissa on myös useita liitäntämahdollisuuksia, joilla voit liittää erilaisia ​​laitteita. Se on myös kevyt ja kannettava, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

Apple MacBook Pro on luotettava valinta ammattilaisille, opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Tämä malli tarjoaa kaikki Apple-tuotteiden ainutlaatuiset edut ja ominaisuudet, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativiin tehtäviin ja luovaan työhön. Haluatko parasta? Valitse MacBook Pro.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)