Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä Inregon myymälän tuotesivulla on Apple MacBook Pro -laitteen tietoja. Apple MacBook Pro on huippulaadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Tässä mallissa kannettavan tietokoneen näytön koko on 14.1 tuumaa, mikä takaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvanlaadun.

MacBook Pro -sarjan laitteet tunnetaan erityisesti niiden nopeudesta ja tehokkuudesta. Tässä mallissa on varmasti tarpeeksi tehoa vaativimpiin työtehtäviin ja moniajoon. Voit siis käyttää tietokonetta vaivattomasti useiden ohjelmien samanaikaiseen pyörittämiseen ilman hidastumista.

Apple MacBook Pro -laitteissa on myös korkea käyttömukavuus. Niissä on laadukas näppäimistö, jonka tuntu on miellyttävä ja hiljainen. Näppäinten välit ovat optimaaliset, joten kirjoittaminen sujuu vaivatta ja tehokkaasti.

Tämä MacBook Pro -malli on varmasti myös erittäin kestävä ja luotettava valinta. Applen laitteet tunnetaan niiden pitkäikäisyydestä ja vähäisestä vikojen määrästä. Voit siis luottaa siihen, että tämä kannettava tietokone palvelee sinua pitkään ja luotettavasti.

Apple MacBook Pro 14.1 4 on siis erinomainen valinta, jos etsit korkealaatuista ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Tämä malli tarjoaa erinomaista suorituskykyä, laadukkaan näppäimistön sekä kestävyyttä ja luotettavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)